Haute Couture & Fashion brand GHIMELLS

Haute Couture & Fashion brand GHIMELLS is in 2013 opgezet door couturier Melissa Oehlers. Het merk richt zich voornamelijk op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, die het belangrijk vinden dat hun uiterlijk uitstraalt wie zij zijn en wat hen speciaal maakt.

Vrouwelijkheid, elegantie, chique met een sexy touch is waar GHIMELLS voor staat. In de loop van de jaren heeft het merk zich uitgebreid met de toevoeging van een peuter/kleuter meisjes collectie en custom design voor de heren. 

De missie van GHIMELLS luidt als volgt: ‘Er door middel van kwalitatief hoogwaardige kleding voor zorgen dat vrouwen zich op elk moment van de dag speciaal, vrouwelijk en elegant voelen.’

Interactie en de dialoog aangaan met (toekomstige) klanten wordt door GHIMELLS als zeer belangrijk beschouwd. De (toekomstige) klant is namelijk altijd Koning(in)!

Twee keer per jaar presenteert GHIMELLS haar nieuwe collectie. GHIMELLS beschikt over zowel een haute couture als een prêt-à-porter collectie. Bij iedere collectie worden de missie en visie punten, die GHIMELLS als zeer belangrijk acht, zo goed mogelijk toegepast.

Zo wordt er continu gestreefd naar:

  • Een hoge mate van kwaliteit en service.
  • Het uitstralen van professionaliteit.
  • Het continu zoeken naar verbetering.
  • Het onderscheidend blijven ten opzichte van de concurrentie.
  • Een begrip worden binnen de branche.

Verder speelt GHIMELLS goed in op de trends. Door middel van kleding, merkbeleving en klantenbinding zorgt GHIMELLS ervoor dat een vrouw zich speciaal voelt. Een gehaaste samenleving vraagt om het creëren van zulke momenten, zodat de zelfbewuste vrouw haar identiteit kan versterken. Het gevoel scheppen van waar voor je geld.

GHIMELLS hanteert een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kleding moet, zeker voor de commerciële lijn, betaalbaar zijn zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en pasvorm.

About Melissa Oehlers

Melissa Oehlers (6 april 1983, Rotterdam) is een Nederlandse modeontwerpster met Surinaamse achtergrond.
In 2002 zijn Melissa en haar moeder samen een beauty salon begonnen. Vanaf 2005 had Melissa het alleenrecht in de zaak. Toen Melissa nog jong was wist zij niet specifiek wat ze wilde worden, maar één ding wist zij zeker, “Ik zal mijn eigen baas worden”.

Melissa is een gediplomeerd haarstylist & make up artist en volgde haar studie aan de Mieke Petiet school te Amsterdam. In 2010 werd zij geselecteerd voor de masterclass: Gruppo Select. Vanaf dat moment wist zij haar creativiteit en passie voor mode steeds meer te ontwikkelen. Na het volgen van de masterclass werd zij toegelaten tot de Academie Artemis, waar ze haar opleiding ‘Mode’ in 2013 afrondde. 

Kort erna startte zij het Haute Couture merk GHIMELLS. De naam GHIMELLS is een combinatie van zowel haar eigen naam, Melissa, als de naam van haar zus, Ghitana.
Vrouwen die de kleding van GHIMELLS dragen zijn, ondernemend, willen graag een bijdrage leveren aan de samenleving en onderscheiden zichzelf in hun manier van leven. Haar persoonlijke doel en visie is haar motivatie om succesvol te zijn. Deze vrouw zal er alles aan doen om haar droom na te streven en een glorieuze carrière op te bouwen. Zij vertalen dit succes in hun kleding, door de presentatie van zichzelf als uniek en onderscheidend.

Melissa’s zelfvertrouwen is de sleutel tot de vervulling van haar droom.