Tailer made suits for men

De maatpakken van Ghimells zijn een begrip in Nederland. Dit komt door onze vakkennis van onze maatwerk specialisten. Het resultaat wordt uitgedrukt in de spraakmakende en unieke creatieve maatpakken. Het is onze ambitie om de klant mee te nemen op een gepassioneerde ontdekkingsreis in de wereld van ‘bespoke tailoring’.

About Melissa Oosterwolde

Melissa Oehlers (6 april 1983, Rotterdam) is een Nederlandse modeontwerpster met Surinaamse achtergrond.
In 2002 zijn Melissa en haar moeder samen een beauty salon begonnen. Vanaf 2005 had Melissa het alleenrecht in de zaak. Toen Melissa nog jong was wist zij niet specifiek wat ze wilde worden, maar één ding wist zij zeker, “Ik zal mijn eigen baas worden”.

Melissa is een gediplomeerd haarstylist & make up artist en volgde haar studie aan de Mieke Petiet school te Amsterdam. In 2010 werd zij geselecteerd voor de masterclass: Gruppo Select. Vanaf dat moment wist zij haar creativiteit en passie voor mode steeds meer te ontwikkelen. Na het volgen van de masterclass werd zij toegelaten tot de Academie Artemis, waar ze haar opleiding ‘Mode’ in 2013 afrondde. 

Kort erna startte zij het Haute Couture merk GHIMELLS. De naam GHIMELLS is een combinatie van zowel haar eigen naam, Melissa, als de naam van haar zus, Ghitana.
Vrouwen die de kleding van GHIMELLS dragen zijn, ondernemend, willen graag een bijdrage leveren aan de samenleving en onderscheiden zichzelf in hun manier van leven. Haar persoonlijke doel en visie is haar motivatie om succesvol te zijn. Deze vrouw zal er alles aan doen om haar droom na te streven en een glorieuze carrière op te bouwen. Zij vertalen dit succes in hun kleding, door de presentatie van zichzelf als uniek en onderscheidend.

Melissa’s zelfvertrouwen is de sleutel tot de vervulling van haar droom.